Vakkundig, Voordelig en Veilig
Vakkundig, Voordelig en Veilig

Firemaster Schoorsteen Service is een klein familie bedrijf dat al meer dan 20 jaar bestaat en onderdeel uitmaakt van Firemaster Products.

Het voordeel van een klein familie bedrijf is dat u persoonlijk wordt behandeld, u bent geen nummer bij ons en u kunt ieder jaar dezelfde gezichten verwachten. Wel zo vertrouwd!

 Met Firemaster Schoorsteen Service bent u er zeker van dat uw rookkanaal vakkundig en veilig onderhouden wordt. 

Sinds 1999 is Firemaster Products marktleider in het produceren van schoorsteen materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Firemaster is gevestigd in Heemskerk, opgericht door Louw en Karel van Wanrooij en ontstaan vanuit een schoorsteenveegbedrijf.

Ons bedrijf is een begrip in de schoorsteen wereld en uitgegroeid tot een kwalitatief en nationaal geprezen leverancier van handgemaakte schoorsteen materialen.

Met Firemaster Schoorsteen Service hebben wij ons uitgebreid en in de vraag naar vakkundigheid van onze klanten voorzien. Schoorsteenvegen hoort hier ook bij.   Wij geloven in een persoonlijke aanpak en genieten elke dag van ons beroep. Wij lossen al uw stook problemen graag op zodat u binnenshuis onbezorgd kunt genieten.

De schoorteenvegers
De schoorsteenvegers