flexibel rvs rook kanaal

Flexibel RVS kanaal- een ideale oplossing

Op zoek naar een betrouwbare en veilige manier om uw houtkachel aan te sluiten op uw schoorsteen? Overweeg dan een RVS flexibel kanaal. Dit type kanaal biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele kachelpijpen. Het kanaal wordt binnen een dag vakkundig geplaatst door onze schoorsteenvegers zodat u snel van een warm vuurtje kunt genieten.

Allereerst is een RVS flexibel kanaal buigzaam en kan het gemakkelijk worden aangepast aan de vorm van uw schoorsteen. Dit betekent dat het kanaal perfect op maat kan worden gemaakt, wat de installatie sneller en eenvoudiger maakt. Bovendien is het flexibele kanaal duurzamer dan traditionele schoorstenen omdat het beter bestand is tegen temperatuurschommelingen en weersinvloeden. Het kanaal wordt geïsoleerd met hittebestendige isolatie korrels.

Een ander voordeel van een RVS flexibel kanaal is dat het een betere trek bevordert. Dit komt doordat het kanaal minder weerstand biedt aan de uitstroom van rookgassen. Hierdoor wordt de verbranding in uw houtkachel verbeterd en wordt er meer warmte gegenereerd.

Een flexibel kanaal is bovendien veiliger dan een traditionele schoorsteen. Dit komt doordat het kanaal wordt geïsoleerd met hitte bestendige isolatie korrels en minder brandgevaarlijk is. Hierdoor vermindert de kans op schoorsteenbranden en kunt u met een gerust hart genieten van uw houtkachel.

Bij Schoorsteenveger.com hebben we jarenlange ervaring in het installeren van flexibele kanalen. Onze deskundige schoorsteenvegers zorgen ervoor dat het kanaal perfect op maat wordt gemaakt en veilig wordt geïnstalleerd. Wij nemen uitgebreid de tijd om het kanaal te inspecteren met een camera. Het kanaal wordt eerste geveegd en dan gefilmd in 360º. Zo komen alle eventuele obstakels en problemen aan het licht. Hierdoor weten de schoorsteenvegers precies wat er nodig is om het kanaal veilig te installeren. Neem contact met ons op voor meer informatie over het installeren van een flexibel kanaal voor uw houtkachel.

lees meer berichten

Overige berichten