schoorsteenvegen met officiëel certificaat

Een officiëel certificaat na het schoorsteenvegen voor uw brandverzekering

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren schoorsteenveger, bent u bij ons aan het juiste adres! Maar wij bieden niet alleen professionele schoorsteenvegers diensten. Wij leveren ook een officiëel certificaat voor de brandverzekering na het schoorsteenvegen.

Veel verzekeraars eisen namelijk dat de schoorsteen van uw huis regelmatig wordt geveegd en onderhouden. Een vereiste om in aanmerking te komen voor volledige dekking in geval van brand. Met ons certificaat kunt u aantonen dat uw schoorsteen is geveegd en dat uw huis voldoet aan de eisen van uw verzekeraar.

Onze schoorsteenvegers hebben jarenlange ervaring in het reinigen en onderhouden van schoorstenen. Wij gebruiken de nieuwste technieken en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw schoorsteen grondig wordt geveegd en vrij is van vuil, roet en andere afzettingen die kunnen leiden tot brandgevaar.

Of u nu een open haard, een houtkachel of een gasgestookte schoorsteen heeft, wij zorgen ervoor dat uw schoorsteen veilig en efficiënt werkt en dat u het certificaat krijgt dat u nodig heeft voor uw brandverzekering.

Maak vandaag nog een afspraak met ons voor een professionele schoorsteenvegersdienst en een certificaat voor uw brandverzekering! Ter conclusie nog een paar punten:

  • De schoorsteenveger reinigt uw kanaal meestal van onderaf
  • Wij zuigen alles op wat uit uw kanaal komt tijdens het vegen
  • Zorg voor voldoende werk ruimte om de kachel/haard
  • De aslade moet leeg zijn en de haard/kachel uit en afgekoeld
  • Graag een krant bij de hand houden

lees meer berichten

Overige berichten