Firemaster schoorsteenkap plaatsen op een schoorsteen voor de beste trek

FIREMASTER SCHOORSTEENKAP PLAATSEN

Schoorsteenkap

  • Door plaatsing van een schoorsteenkap ontstaat een opwaartste trek

  • Rookgassen worden door de opwaartse trek uit het kanaal gezogen

  • Goede bescherming tegen regeninslag in het schoorsteenkanaal

  • Firemaster Schoorsteenkap plaatsen om vogels te weren
  • Firemaster schoorsteenkap plaatsen die voorzien is van een veegluik

Firemaster schoorsteenkappen

Firemaster
Schoorsteen
kappen

Firemaster Schoorsteenkappen

L&K Firemaster Products is een groothandel welke gespecialiseerd is in het fabriceren van schoorsteenkappen en schoorsteenproducten, gevestigd in Heemskerk sinds 1999. Zij zijn gestart met het ontwikkelen en optimaliseren van schoorsteenkappen.

Inmiddels hebben zij meer dan twintig jaar ervaring binnen deze branche en is de groei, kwaliteit en uitbreiding van de producten flink toegenomen. In de praktijk hebben zij zelf meegemaakt waar schoorsteenvegers en particulieren tegenaan lopen. Zodoende zijn zij tot dit concept gekomen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de schoorsteenwereld.

Handgemaakte schoorsteenkap

Wij bieden handgemaakte producten van gegarandeerde kwaliteit. Wij houden rekening met verschillende soorten kanalen, diameters en mate van (intensief) gebruik.

Schoorsteenkappen bevestigd met haakankers

Alle Firemaster® trekkappen worden bevestigd met haakankers. Deze dienden in het verleden gedemonteerd te worden voor het schoorsteenvegen. De trekkappen zijn nu zodanig geoptimaliseerd en onder andere voorzien van een veegluik. Hierdoor hoeft de schoorsteenkap niet gedemonteerd te worden bij het vegen van het kanaal.

Tevens zijn al onze schoorsteenkappen voorzien van vogelgaas om nesten en obstakels in het kanaal te voorkomen. Als extra bevestiging op een kanaal is er een klemband inclusief klemstrips verkrijgbaar in rvs, de zogeheten stormband.

Echtheidscertificaat

Garantie na registratie

Mocht u bij aanschaf van een Firemaster® schoorsteenkap geen certificaat hebben gekregen neem dan TEN ALLE TIJDEN contact met ons op, dan kunnen wij u wellicht verdere hulp en ondersteuning bieden. Dit kan per telefoon of e-mail. Zie voor deze gegevens de knop contact. Wij bieden de service om uw schoorsteenkap bij ons te laten registreren. Pas daarna bent u verzekerd van origineel materiaal en garantie.

Welke schoorsteenkap

Zoekt u een schoorsteenkap voor gas, openhaard of houtkachel? Geschikt voor onder een sierkap? Misschien voor op een rieten dak? Of voor ontluchting en ventilatie? Op onze website staat dit goed aangegeven met kleurtjes en betekenis, zodat u de juiste keuze kunt maken. Komt u er niet helemaal uit of wilt u dit liever door een expert laten doen, dan zijn wij bereikbaar op 0251-208 451 of via onze contact formulier.

Firemaster Schoorsteen Service

Wij werken alleen met Firemaster® schoorsteenkappen van eigen fabrikaat. Zo kunnen wij garanderen dat uw schoorsteenkap van hoge kwaliteit is. Wij hebben de expertise in huis om te beoordelen welke schoorsteenkap de juiste keuze is voor uw situatie. Immers iedere situatie is uniek en niet alle schoorsteenkappen zijn geschikt voor ieder kanaal. Alle schoorsteenkappen worden nauwkeurig gecontroleerd voordat deze gemonteerd wordt door de schoorsteenveger van Firemaster.